De ce nu dispare lumea când închidem ochii?

Sunt libera sa visez...
Sunt libera sa`mi creez propria lume…
Câţi dintre noi,aflaţi într`o situaţie grea sau poate puşi în faţa unei încercări grele,nu ne dorim să închidem ochii şi totul să dispară? Oare chiar e posibil acest lucru?
Când închidem ochii nu mai vedem lumea,însa ea continuă să existe după pleopalele noastre pe care le tregem ca pe nişte jaluzele penrtu a eveda măcar pentru câteva momente din rutina zilnică..pentru a intra în propria lume,unde şi cea mai dificilă încercare poate fi trecută..Ei bine..probabil fiecare dintre noi avem propria lume..ne`am născut sub lumina propriei stele şi am evoluat cu ajutorul propriilor forţe.  Lumea aceasta ne`o construim cu ajutorul viselor.Cu toţii avem vise,dorinţe,care la un moment dat ajung idealuri,ţeluri.Ceva imposibil de realizat în lumea reală poate deveni un lucru banal în aceea a viselor,a dorinţelor împlinite.Visele sunt vise,ştiu!Nu trebuie să ne lăsăm cuprinşi de visare, însa în momentele dificile nu există cale mai uşoară decât să visezi..iluzia creeată de vise ne oferă elanul necesar pentru a înfrunta realitatea aşa cum este ea şi pentru a ne colora uşor viaţa..
Există nenumăraţi oameni care ne spun..”renunţă la vise,vezi realitatea..nu mai fi copil!”Să ne înţelegem..a visa nu înseamnă a te desprinde total de lumea reală..înseamnă doar un mic refugiu..atât de necesar nouă şi atât de uşor de găsit.De ce să fugim de noi…de dorinţele arzătoare de a învinge şi de singurul loc care ne dă speranţa şi încrederea necesară reuşitei.
Nu contează cât de copil o să par sau dacă ce zic eu acum e doar o simplă naivitate.. Însă,prefer să rămân la fel de imatură decât să fiu doar o fiinţă frustrată,care a uitat demult să zâmbească şi pentru care şi cel mai simplu lucru devine imposibil..
Aşadar,lumea dispare doar când vrem noi să dispară.Nu există nimic mai plăcut decât să închidem ochii,să uităm de toate neplăcerile şi să dăm frâu liber imaginaţiei…
Reclame

About Pur Şi Simplu Alexandra

mai tarziu...
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s